fbpx

Mode trends voor heren

Iedereen wilt zo goed en verzorgd mogelijk voor de dag komen, maar wat zijn nu de modetrends in 2019 en hoe kom jij het best voor de dag? Bekijk een aantal verschillende trends hieronder.

  • Simpele kleding
  • Pastelkleuren
  • Oversized
  • Verschillende stoffen
  • Trenchcoats
  • Teddycoats

Een belangrijke trend is dat de kleding helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn. Je kan ook goed voor de dag komen met simpele, maar stijlvolle kleding. Door verschillende tinten te gebruiken in je outfit kun je je mooi kleden. Zo kun je donkere beenmode combineren met een lichtere tint van de bovenkleding. Je “simpele” outfit kun je afmaken met bijvoorbeeld wat opvallendere schoenen.

De tweede belangrijke trend in de mannenmode zijn de pastelkleuren. Tijdens verschillende fashionshows van grote namen kwamen er veel modellen de catwalk oplopen met pastelkleurige kleding. Hierbij moet je denken aan zachte kleuren zoals: zachtblauw en groen.

Veel mannen willen hun kleren slim-fit zodat hun postuur mooi naar voren komt. Tegenwoordig zijn er steeds meer merken die werken met oversized kleren. Oversized wilt niet zeggen dat het veel te groot is, maar ziet er in eerste instantie groot uit. De modehuizen zorgen ervoor dat de kleding ondanks dat het wijdt is, toch op de juiste plekken goed zit.

Een andere trend is het gebruiken van verschillende stoffen, van mooi suède tot grof gebreide truien. Zoals al eerder genoemd dragen mannen vaak wat simpelere kleding zonder al te veel opdruk te hebben op je shirt of trui. Om het niet saai te maken kunnen er verschillende soorten stof gebruikt worden in je outfit, hierdoor zorg je voor meer diepte in je outfit.

Ook zijn er trends met betrekking tot jassen voor in de winter. Steeds meer mannen willen chiquer voor de dag komen, jassen die hierbij zeker helpen zijn de trenchcoats. Deze jassen hebben een chique look maar zien er ook sportief uit. De jassen zijn te vinden in verschillende maten, zo heb je ze tot net boven de knie, maar ook tot je kuit. Zo heb je niet alleen een warm bovenlijf maar ook je benen houden het warm.

Een tweede jassentrend is de zogenoemde “teddycoat”. De jas is gemaakt van een soort teddyberen stof, zo ziet hij er erg zacht uit. De stof kan kwetsbaar zijn, hierdoor kan je hem beter aan de kapstok laten hangen wanneer er regen is voorspeld. Een voordeel aan deze jas is dat je er niet alleen goed en verzorgd uitziet, maar dat alle vrouwen je zouden willen knuffelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *