fbpx

Trendy jassen voor de man met stijl.

Stijlvolle manteljas


De outfit van de man wordt onder andere bepaald door de jas wanneer je de deur uitloopt. In deze blog zullen een aantal trendy en stijlvolle jassen genoemd worden waarmee je de deur uit kan gaan als een stijlvolle man.

• Parkajas
• Manteljas
• Softshell jas
• Lerenjas
• Pufferjas
Als eerste is er de zogenoemde “parka” jas, dit is een van de meest gedragen jassen door mannen in de winter in Nederland. Waarschijnlijk heeft u er zelf ook wel eens van gehoord of heeft u hem zelfs aan de kapstok hangen. Karakteriserend aan de jas is de capuchon met daaraan bont, of een soortgelijk materiaal. Een parkajas valt vaak iets onder de heup en is dus een wat langere jas.

Verder is een manteljas een perfecte jas om jezelf stijlvol te kleden. De jas is goed te gebruiken voor zakelijke gelegenheden, maar tegenwoordig zie je hem in het privé leven ook steeds vaker terugkomen bij de stijlvolle man. De lengte van de jas en de stijlvolle en klassieke look zijn karakteriserend voor een manteljas.

De derde stijlvolle jas voor de man met stijl zijn de softshell jassen, deze zie je steeds vaker terugkomen bij verschillende grote merken. De jassen zijn gemaakt van de softshell stof, zoals de naam van de jas al zegt. Softshell is een materiaal wat ademt en daarnaast ook water afstoot en winddicht is. De jas is gemaakt van een dunne stof waardoor de jas licht aanvoelt op het moment dat je hem draagt.

Niet te vergeten is de leren jas. De leren jas is misschien wel een van de meest tijdloze jassen voor de man. De leren jas heb je in allerlei verschillende soorten, zo zijn ze te vinden in korte varianten, maar ook in lange varianten. Je hebt leren jassen met of zonder capuchon, hierin verschilt het ook nog of het met of zonder bont is. Kortom de leren jas kan altijd van pas komen en is een tijdloos mode-item.

De vijfde trendy jas die misschien iets minder stijlvol is, is de pufferjas. Deze jas is gevuld met dons en bestaat ook weer in allerlei soorten. Zo heb je ook de pufferjas van lang tot kort, met of zonder capuchon, dik en dun en ga zo maar door. In 2019 en 2020 zijn de extra dikke en opvallende pufferjassen extra populair op de straten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *