fbpx

7 eigenschappen van een stijlvolle man

Elke man wil natuurlijk zo stijlvol mogelijk voor de dag komen. Maar wat zijn nu die eigenschappen die een stijlvolle man heeft? Dat lees je in de top 10 eigenschappen van de stijlvolle man hieronder.

  1. Het begint allemaal met het kapsel van de man. Je kan nog zo vaak het perfecte kapsel dragen, die ene dag dat je je kapsel verkeerd draagt blijft de mensen bijstaan. De eerste eigenschap van de stijlvolle man is dan ook het verzorgen van hun haar. Eens in de zoveel weken bezoeken ze de kapper zodat alles er weer tiptop in orde uitziet.
  2. Hierna is de kleding het belangrijkste item. Je kan nog zulke mooie kleding dragen, maar zorg ervoor dat de kleding in perfecte staat is. Twee kreukels in je shirt zijn er twee te veel. Een goede eigenschap om stijlvol voor de dag te komen is om ervoor te zorgen dat je kleding in een perfecte staat verkeerd. Zorg er dus voor dat de kleding die je draagt goed gestreken is en dat wanneer er iets kapotgaat, je het laat maken bij de kledingmaker.
  3. Je hoeft niet altijd mee te gaan met de trends die op dat moment hip zijn. Nee in tegendeel, tijdloze kledingstukken hangen vaak in de kast van een stijlvolle man. Met een blauwe jeans en een witoverhemd kom je altijd goed voor de dag, en niet te vergeten ziet het er ook nog eens stijlvol uit.
  4. Schoenen, dit kledingstuk moet ervoor zorgen dat de outfit af is. Zorg ervoor dat je de juiste sneakers draagt en zorg er ook voor dat ze in goede staat verkeren. Wanneer je bij een borrel komt met een paar afgetrapte Nikes zal niemand staan op te kijken van de rest van je outfit.
  5. Sieraden zijn ook items die de man stijlvol kunnen afmaken. Je hoeft niet de meeste grove gouden horloge te dragen, in tegendeel zelf. Met een minimalistisch sieraden item dat er uitspringt zorg je ervoor dat je er weer een stuk stijlvoller uitziet.
  6. Verder moet je je niet druk maken over wat andere van je vinden. De meeste stijlvolle mannen hebben niet eens door hoe stijlvol ze zijn, het zit in ze. Zolang je je eigen kledingstijl draagt zul je zelfverzekerd voor de dag komen.
  7. Je kent je eigen kledingkast. Je weet precies welke items goed matchen en welke juist niet. Wanneer ze een broek aantrekken hebben ze al in gedachte welk shirt ze erbij aan willen doen. Dit zorgt er ook voor dat ze zonder na te denken stijlvol voor de dag komen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *