fbpx

Essentials die een man in zijn kledingkast moet hebben.

Elke man wil zo goed mogelijk voor de dag komen. Maar welke items zijn essentieel voor de man om in zijn kledingkast te hebben? Dat lees je in de blog hieronder.

Als eerste is het belangrijk dat je een aantal goede T-shirts in je kast hebt liggen. Een T-shirt kan gedragen worden onder een trui of jack, maar ook normaal boven een jeans. Zorg ervoor dat je genoeg T-shirt in je kledingkast hebt liggen, ze komen altijd van pas!

Wanneer je netjes, maar ook casual voor de dag wilt komen is een polo een goed item. Een simpele polo is tijdloos en kan op veel verschillende gelegenheden gedragen worden.

Een wit overhemd is essentieel voor in de kast. Op dagen dat je iets meer stijlvol voor de dag moet komen is een wit overhemd het perfecte item. Het voordeel is dat een wit overhemd overal bij past. Een wit overhemd is ook van alle tijden, het zal dus nooit uit de mode raken.

Een goede broek kan niet vergeten worden. Het ligt maar net aan je stijl, houd je van skinny jeans of van een slim-fit? Maar al met al moeten er een aantal goede jeans in je kast liggen. Je broek kan de outfit totaal anders maken, in positieve zin.

Naast een goede jeans zijn een pantalon of chino ook essentieel voor in de kledingkast van een man. Bij sommige gelegenheden wil je jezelf toch wat netter vertonen, maar ook weer niet helemaal strak in pak. Hierbij komt een chino of pantalon goed van pas.

Je schoenen zijn vaak een eyecatcher van je gehele outfit. Wie kijkt er nu niet naar welke schoenen iemand draagt? Het is dus essentieel om een goed paar sneakers in de kast te hebben. Zorg ervoor dat je sneakers goed verzorgd worden zodat het je outfit compleet maakt.

Naast je sneakers is het ook belangrijk om een paar nette schoenen in de kast te hebben staan. Zoals eerdergenoemd wil je jezelf op sommige gelegenheden netter vertonen dan op een alledaagse dag. Op dit soort dagen zijn een paar nette schoenen een essentieel item voor in de kledingkast.

 

Vaak is het in Nederland koud en wil je jezelf het liefst zo warm mogelijk aankleden. Wat is er nu beter dan een heerlijke dikke hoodie? Elke man heeft wel een simpele hoodie in zijn kast liggen, het is in de winter dan ook een essentieel kledingstuk. 

1 gedachte over “Essentials die een man in zijn kledingkast moet hebben.

  1. Goed stukje blog! Deze essentiële items zijn namelijk ook erg essentieel, omdat je ze eindeloos kan combineren en er altijd mee goed voor de dag komt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *