fbpx

Kledingstukken die iedere man in zijn kledingkast moet hebben

Elke man wil zo goed mogelijk voor de dag komen. Op verschillende gelegenheden wil je met verschillende outfits toch wel shinen. Welke kledingstukken moet iedere man nu in zijn kledingkast hebben liggen? Dat lees je in de blog hieronder.

Een pak, het liefst op maat, is toch wel een item dat iedere man in zijn kast moet hebben. Wanneer je naar een nette gelegenheid moet kan een pak nooit verkeerd uitpakken. Het is daarom essentieel om een goed pak in de kast te hebben liggen.

Elke man heeft wel een paar mooie sneakers thuis staan. Pakschoenen zijn daarentegen ook een mode item dat je in de kast hebt moeten liggen. Onder het hierboven genoemde pak horen natuurlijk een paar mooie pakschoenen. Je kan niet aankomen in een net pak met daaronder sneakers. 

Het accessoire dat de man vaak siert is toch wel het horloge. Een horloge kan de outfit van de dag helemaal afmaken, het geeft wat extra’s aan je look. In eén van de vorige blogs zijn de trends op het gebied van horloges te lezen. Zorg er dus voor dat je deze blog leest om te weten welk horloge je in de kast moet hebben liggen om met de tijd mee te gaan.

Sneakers zijn toch ook wel een must voor veel mannen. Ze zien er niet alleen sportief maar ook casual uit maar ze lopen ook nog eens lekker. Tegenwoordig heb je ontelbaar verschillende sneakers, zorg ervoor dat je er een paar in je kast hebt staan.

Ook goed om in de kast te hebben staan zijn de wat nettere sneakers. Op sommige gelegenheden wil je netjes voor de dag komen, maar wil je jezelf ook weer niet te overdreven netjes kleden. Zorg er hierdoor voor dat je een paar nette sneakers in de kast hebt staan voor bepaalde gelegenheden.

In Nederland is het een must om een lekkere winterjas aan de kapstok te hebben hangen. Om die verschrikkelijke koude dagen door te komen moet je een goede winterjas hebben de er niet alleen mooi uitziet, maar die je ook nog eens warm houdt.

Een goede riem is ook een accessoire die niet kan missen in de kledingkast van de man. Probeer een riem in de kast te hebben die er goed uitziet en lang meegaat.

Verder moet je als man natuurlijk ook een paar goede jeans in de kast hebben liggen. Deze zijn onmisbaar.

Ook moeten de standaard items zoals een goed T-shirt, overhemd, polo en trui in de kast te vinden zijn. Deze items zijn wat vanzelfsprekender en heeft iedere man wel in zijn kast liggen.

 

 

2 gedachten over “Kledingstukken die iedere man in zijn kledingkast moet hebben

  1. Leuke blog!

  2. Erg goed stukje, ben het namelijk helemaal eens met de de dingen die je als man zijnde in de kast moet hebben. Dit zijn namelijk kledingstukken waarmee je als man zijnde Altijd goed voor de dag komt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *