fbpx

Met deze handigheidjes kom jij zo goed mogelijk voor de dag

Iedereen wilt zo goed mogelijk voor de dag komen. Je outfit zorgt er grotendeels voor dat je goed voor de dag kan komen. In een paar blogs is al besproken wat je in je kast moet hebben liggen om goed voor de dag te komen. Maar zijn er nu ook handigheidjes die net die finishing touch geven aan je outfit? Het antwoord daarop is ja, en dat lees je in de onderstaande blog.

We beginnen met de jeans. Het liefst wast iedereen zijn kleding zoveel mogelijk zodat het schoon blijft. Bij je jeans werkt dit toch net iets anders dan dat je wellicht denkt. Door je jeans te vaak te wassen gaat de glans en de wassing van je jeans eraf. Het is daarom belangrijk om je jeans alleen te wassen wanneer het noodzakelijk is. Hierdoor gaat je jeans zo lang mogelijk mee.

Kwaliteit is belangrijker dan kwantiteit hoor je vaak. Zo geldt dit ook voor kleding. Het is niet belangrijk om bij wijs van spreken honderd shirtjes in je kast te hebben liggen. In tegenstelling zelfs, zorg ervoor dat de kwaliteit van de kleding die je hebt goed is. Dit zal ervoor zorgen dat je kleding er zolang mogelijk nog mooi uit blijft zien.

Je sokken lijken een item dat niet veel toevoegt aan je outfit. Toch kan je hele outfit verpest worden doordat je verschrikkelijk lelijke sokken draagt. Natuurlijk is het leuk om op zijn tijd “grappige” sokken te dragen die wat toevoegen aan je outfit, dit kan af en toe. Zorg ervoor dat je sokken niet zichtbaar zijn. Zo is het een echte “no go” om zwarte sokken te dragen die boven je witte sneaker uitsteken.

Door je mouwen van je T-shirt op de juiste manier op te rollen ziet het er per direct een stuk beter uit. Wanneer je dit goed doet kan het je outfit meteen een betere look geven. Een voordeel van je mouwen oprollen bij een T-shirt is dat het lijkt alsof je gespierdere armen hebt.

Afwisseling is erg belangrijk. Tuurlijk doet niemand een T-shirt of een onderbroek vijf dagen achter elkaar aan. Maar zorg er ook voor dat je je schoenen en jas bijvoorbeeld afwisselt, dit laat zien hoe stijlvol je bent.

 

Als laatste is het belangrijk om je naar je gelegenheid te kleden. Wanneer je een nette gelegenheid hebt moet je ervoor zorgen dat e jezelf ook netjes aankleedt. Een mooie outfit voor in het weekend kan heel mooi zijn in het weekend, maar op een trouwfeest ziet dit er natuurlijk niet uit. 

1 gedachte over “Met deze handigheidjes kom jij zo goed mogelijk voor de dag

  1. Top stukje! Staan zeker handig tips in waar ik op ga letten bij het stylen van me kleding

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *