fbpx

Schoenentrends voor heren

Elke man heeft wel een aantal mooie paar schoenen in zijn kast staan. De één geeft er meer om en geeft meer uit aan zijn schoenen dan de ander. Maar iedere man houdt wel van een paar mooie schoenen. Welke schoenen zijn tegenwoordig in de mode? Dat lees je in de blog hieronder over schoenentrends voor heren.

Als eerste zijn het de zogenoemde bulky sneakers. Dit zijn erg grove sneakers die typerend zijn aan hun dikke zolen en futuristisch design. Eén van de bekendste voorbeelden van tegenwoordig zijn toch wel de Balenciaga Triple S.

Ook de gespschoen zie je steeds vaker terugkomen. Deze schoen kun je dragen bij chiquere gelegenheden, maar ze zijn ook chique en casual te combineren. De gespschoen is een echte klassieker die bijna iedere man wel in de kast heeft staan. Het is een tijdloze schoen die je tegenwoordig vaak ziet terugkomen.

Zoals eerdergenoemd zijn de zogenoemde bulky sneakers een trend. Wanneer je voor minder opvallend wilt gaan kun je voor de volgende schoenentrend gaan, namelijk de eenvoudige sneaker. Ook een sneaker die niet per se opvalt kan een moderne touch geven aan de rest van je outfit. Je ziet dit ook vaak terugkomen bij Filling Pieces.

De Chelsea boots zijn de volgende paar schoenen waar we het over gaan hebben. Dit zijn wat lagere laarzen met een comfortabel design. Deze schoen kan met veel verschillende stijlen gecombineerd worden, maar het zorgt er wel voor dat het een wat klassiekere touch geeft aan je look. Het is een elegante en tijdloze schoen.

Tegenwoordig zijn de suède schoenen erg geliefd. Suède is gemaakt van de binnenkant van leer, die niet de opperhuid toont. De schoenen zijn minder duurzaam dan andere lederen schoenen, je moet ze hierom dus goed bijhouden. Zorg er ook voor dat je ze inspuit zodat niet alle viezigheid op de schoenen te zien blijft.

Tegenwoordig zie je de desert boots steeds vaker terugkomen. Deze schoenen lijken qua design erg op de Chelsea boots maar zijn toch iets anders. De schoenen zijn van suède gemaakt, deze schoen sluit dus mooi aan bij de vorige trend. Deze schoenen kun je goed combineren met een sneaker sok zodat de enkel zichtbaar is.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *