fbpx

Navigatie

Navigatie

Parfum

De parfum is van Filiath is een samenwerking tussen Filiath en Equivalenza. Het is een heerlijke geur voor dagelijks gebruik, om hem te bekijken kunt u hieronder klikken.

Pullovers

Er zijn verschillende kleuren pullovers te vinden met een V-hals en een R-hals in de winkel. De pullovers zijn gekenmerkt door hun elegante Filiath logo en hun premium kwaliteit door het gebruikte materiaal. 

T-shirts

In de winkel van Filiath zijn er twee T-shirts te vinden. De T-shirts van Filiath zijn gekenmerkt oor hun elegante Filiath logo en hun premium kwaliteit door het gebruikte materiaal. De T-shirts zijn in het wit en in het zwart verkrijgbaar. 

Het overhemd

Heeft u nu altijd al meer willen weten over het overhemd? bijvoorbeeld of je een overhemd nu in je broek moet doen of los moet laten? Of hoe je je overhemd op de juiste manier in je broek stop? Dat kunt u allemaal lezen in de blog over het overhemd via de knop hieronder.

Stijlvolle man

heb je nu altijd al willen weten welke kleding items essentieel zijn voor in de kledingkast van de man? En wat de eigenschappen van een stijlvolle man zijn? Dat kunt u allemaal lezen in de blog via de link hieronder.


Katoen

Filiath schrijft verschillende blogs over van alles en nog wat dat te maken heeft met mode. Natuurlijk is hierbij de grondstof ook een belangrijk onderwerp. Voor blogs over katoen kunt u op de link hieronder klikken.

Merino wol

Om te weten wat Merino wol nu eigenlijk is en hoe je met Merino wol omgaat kunt u op de link hier beneden klikken.

Modetrends

Wilt u weten wat de modetrends zijn voor de heren dan bent u hier aan het juiste adres. Ook kunt u hier vinden welke jassen op dit moment trending zijn voor de stijlvolle man. Klik hieronder om de blogs te lezen.

Contact

Om contact op te nemen met Filiath komt u via de knop hieronder terecht op de contactpagina.